جزوه جامع خلق و خوی طبیعت


واژه مزاج برای ما نامی آشناست. به افرادی که زود عصبانی می شوند، تندخو یا آتشین و افراد کند، ساکت و غیرفعال را سرد می گویند. واقعا مزاج یعنی چه؟ چگونه می توانیم خلق و خوی خود یا به عبارت صحیح تر، ماهیت بدن خود را بشناسیم؟

تفاوت در شخصیت افراد همیشه موضوع کنجکاوی و پرسش بوده است. در یک روز پاییزی به مردمی که در خیابان حرکت می کنند توجه کنید. برخی با کت، روسری و کلاه، برخی با ژاکت معمولی و برخی دیگر فقط با یک پیراهن بیرون آمدند. چه تفاوتی بین آنها وجود دارد؟ برخی از افراد خیلی سریع وزن اضافه می کنند و برخی افراد با وجود پرخوری هنوز اندامی خوش اندام دارند.

برخی خواب سبک و طولانی دارند و برخی خواب سنگین و طولانی; برخی بسیار تیز هستند و با صدای بلند و سریع صحبت می کنند، در حالی که برخی دیگر بسیار آهسته و با سکسکه صحبت می کنند. برخی افراد پس از خوردن خیار دچار دل درد می شوند و احساس سرما می کنند، در حالی که برخی افراد پس از خوردن مقدار زیادی خیار هیچ واکنشی نشان نمی دهند.

نکته مهم این است که معاینات بالینی و آزمایشات آزمایشگاهی این افراد معمولاً طبیعی است. پس فرق این افراد کجاست؟

این نوع نکات که طب جدید قادر به پرداختن به آنها نیست در زندگی ما رایج است. مثلا چرا نانوایی ها و حلیم فروشی ها در زمستان رونق می گیرند و در فصول گرم سال مشتری زیادی ندارند؟ اگر پزشک درجه یک طب جدید هستید و با تمام وجود مخالف طب سنتی هستید، باز هم در تابستان آبگوشت خیار می نوشید و در زمستان حتی به آن فکر نمی کنید. واقعاً چرا اگر بخواهید غذاها را بر اساس پروتئین، چربی، کربوهیدرات ها و ریزمغذی هایشان قضاوت کنید، چه فرقی می کند که آب خیار در تابستان یا زمستان مصرف شود؟

پاسخ این سوالات را باید در طب سنتی و در بحث مزاج ها جستجو کرد. خلاصه این پاسخ ها این است که ماهیت ما انسان ها متفاوت است و اگر بخواهیم سبک زندگی سالم و روش دستیابی به سلامت واقعی را تجربه کنیم، باید به جسم و روان انسان از منظر طب ترکیبی یا بر اساس نگاه کنیم. طب مزاجی

زندگی انسان بر بال قواعد و منظومه دقیقی که حضرت باری طلا طراحی کرده پرواز می کند، که هیچ سختی و خشونت، شکست و ناکارآمدی در آن رخنه نمی کند، همه چیز، یک قدم، هم زبان، هم همراهی، هم صدا. و به حرکت انسان می انجامد و راه تکامل را برای انسان می گشاید.

از جمله قوانین حاکم بر نظام هستی، طرح خلقت بر اساس خلق و خوی است. خداوند متعال آسمان ها و زمین و موجودات میان (سیارات، عالم، نباتات، حیوانات، جن و انس و…)، عقاید، گفتار، رفتار و… و مجموعه ای از پدیده های اخلاقی را خلق کرده است. و طبیعت

علم مزاج نگاهی جامع به نظام هستی دارد و درک آن زندگی را زیبا و سازگار با طبیعت می کند و در پرتو این سازگاری سلامت و آرامش حاصل می شود.

اهمیت شناخت مزاج در طب سنتی

اساس پیشگیری و درمان در طب سنتی مبتنی بر شناخت مزاج های چهارگانه است و در واقع هر فرد برای حفظ سلامتی باید مزاج اصلی و مزاج موقت خود را بشناسد تا بتواند رژیم غذایی و سبک زندگی خود را متناسب با آن تنظیم کند. با این.

متأسفانه امروزه تعداد زیادی از مردم کشور ما به دلیل ناآگاهی از مزاج خود، روزانه غذاهایی مصرف می کنند یا سبک زندگی ناسازگار با مزاج خود را در پیش می گیرند و همین امر باعث شده این دسته از افراد در معرض انواع بیماری ها قرار بگیرند و یا دچار بیماری شوند. از بیماری های مختلف

جزوه جامع خلق و خوی طبیعت

این جزوه جامع مزاج حاصل سال ها محتواسازی در مجموعه طبایی و استفاده از منابع علمی و تخصصی و مصاحبه با پزشکان طب سنتی است.

ویرایش 1.01 جزوه جامع مزاج فعلی در 10 مهر 1401 در 332 صفحه و 62 فصل اصلی به شرح زیر تهیه و تدوین گردید.

  • حالات، مفاهیم و انواع
  • مشخصه هر خلق و خوی
  • پارامترهای تشخیص هر مزاج
  • سبک زندگی مناسب برای هر خلق و خوی
  • توصیه های عملی برای هر خلق و خوی
  • اصلاح مزاج یا تعادل مزاج
  • تفسیرهای معاصر از خلق و خو
  • اشتباهات رایج در مورد خلق و خو
  • مزاج و استعداد ابتلا به بیماری
  • مزاج و گروه های سنی
  • حال و هوا و فصل
  • مزاج و اعضای بدن
  • مزاج و ساعات شبانه روز
  • حالات روحی و روانی
  • خلق و خو و ذائقه
  • حالات، موقعیت ها و مکان ها
  • مزاج و گروه خونی
  • خلق و خو و ضربان قلب
  • خلق و خو و پست
  • مزاج و غذاهای سازگار و ناسازگار
  • حال و هوا و صبحانه
  • مزاج و مکنده
  • خلق و خو و دوران کودکی
  • خلق و خو و جوانی
  • خلق و خو و کهولت سن
  • مزاج و مصرف ماهی
  • مزاج و مصرف لبنیات
  • مزاج و مصرف حبوبات و غلات
  • مزاج و مصرف ریشه
  • مزاج و استفاده از توت ها و دانه های ملین
  • مزاج و مصرف میوه
  • مزاج و استفاده از فرآورده های گیاهی
  • مزاج و مصرف سبزیجات
  • مزاج و مصرف گوشت
  • مزاج و مصرف مربا
  • مزاج و تغذیه و رژیم غذایی
  • ضعف مزاج و بدن
  • مزاج و رنگ لباس
  • مزاج و عطر
  • خلق و خو و طلا
  • خلق و خو و چای
  • خلق و خو و خواب
  • مزاج و رنگ دندان و لثه
  • مزاج و رنگ زبان
  • خلق و خوی و دارایی
  • خلق و خو و جنسیت
  • خلق و خو و زندگی زناشویی
  • خلق و خو و ورزش
  • حال و هوای اربعین و سفر
  • مزاج، پوست و مو
  • علائم و راه های تنظیم خلط
  • غلبه مخلوط
  • مزاج و یبوست
  • خلق و خو و سردرد میگرنی
  • یرقان در مزاج صفرا
  • رحم بد خلقی
  • ناراحتی معده
  • اختلال کبدی
  • بد خلقی مغز
  • توصیه های خاص برای هر خلق و خوی
  • نمودار خلقی کامل غذاها و محصولات غذایی
  • جدول کامل مزاج گیاهان دارویی

رعایت حقوق مادی و معنوی

شما می توانید با جستجو در اینترنت و استفاده از مطالب فراوانی که در سایت های مختلف به صورت رایگان درج شده است، تمامی این موضوعات را پیدا کنید. اما جمع آوری همه آنها در یک مکان و ارائه آنها به زبانی مدرن و کاملا کاربردی وقت و منابع زیادی را از ما گرفت. لذا از شما مخاطبان فهیم و محترمی که همیشه همراه طبایع بوده اند، تقاضا داریم پس از تهیه نسخه الکترونیکی این بروشور، حقوق مادی و معنوی آن را رعایت کرده تا انگیزه ما برای ارائه نسخه های به روز بعدی حفظ شود. ما توانایی همراهی با شما عزیزان را از دست نمی دهیم. .

مزایای خرید بروشور جامع مزاج و مزاج

با خرید جزوه جامع مزاج طبایی از امکانات زیر بهره مند خواهید شد:

  1. بلافاصله پس از پرداخت، نسخه pdf را از طریق ایمیل یا شناسه صفحات اجتماعی دریافت کنید
  2. نسخه های به روز شده بعدی را به صورت رایگان دریافت کنید (ضمانت محتوای مادام العمر)
  3. دریافت کد تخفیف 100% برای تست مزاج پیشرفته (به ارزش 25 هزار تومان)
  4. دریافت کد تخفیف 30 درصدی مشاوره آنلاین تخصصی طب سنتی (تا سقف 35 هزار تومان)

کد تخفیف

گسترش و توسعه مفاهیم و علوم طب سنتی و استفاده عملی از آن مهمترین رسالت ما در مجموعه طبایی است. بنابراین برای دریافت این بروشور با قیمت کمتر کد تخفیف 50 درصدی را برای شما در نظر گرفته ایم.

در هنگام خرید فراموش نکنید که این کد را در قسمت “کد تخفیف” وارد کنید: T50

برای خرید بروشور روی دکمه زیر ضربه بزنید

لینک خرید بروشور

سوال، پیشنهاد و انتقاد

مطمئنا هیچ چیز کامل نیست. خواهشمند است از مخاطبان گرامی پس از تهیه بروشور، ما را از نظرات ارزشمند خود بی نصیب نگذارید و در چاپ های بعدی به بهبود این بروشور کمک کنید. می توانید نظرات خود را ارسال کنید، به سؤالات پاسخ دهید و از یک شماره پشتیبانی دریافت کنید 1793943988583 ارسال پیام در تلگرام، واتساپ و بله!

دیدگاهتان را بنویسید