دلیل محبوبیت و محبوبیت قهوه کلمبیایی در جهان فارسی بیوتی را منتشر کرد


کلمبیا یکی از سومین تولیدکنندگان بزرگ قهوه در جهان است و تنها برزیل و ویتنام در صدر جدول قرار دارند. با این حال، قهوه کلمبیایی بسیار شناخته شده و با کیفیت است. کیفیت قهوه در این منطقه بسیار بالاست و قهوه دوستان در سراسر دنیا نام قهوه را می شنوند و این کشور و قهوه با کیفیت آن را به یاد می آورند. البته کشورهای دیگری هم هستند که شرایط کشت قهوه دارند و در زمینه کشت قهوه فعال هستند، اما برخی فعالیت های مهم مانند مانور دادن به شخصیت خوان والدز باعث توسعه قهوه سازهای کلمبیایی و علایق آنها شده است. در ادامه این مقاله به چرایی محبوبیت قهوه کلمبیایی خواهیم پرداخت و کمی با فرهنگ این منطقه و تاریخچه قهوه در کلمبیا آشنا خواهید شد.

آغاز قهوه در کلمبیا

در واقع، قهوه در کلمبیا خود به خود و به طور وحشی رشد نمی کند و از آن سوی اقیانوس اطلس به کلمبیا آورده شده است. پس از کاشت اولین درختان در این مناطق، کشاورزان پنج سال بعد توانستند میوه دهند. این کشاورزان با صبر و حوصله در طول این پنج سال، بالاخره موفق شدند بهترین محصول قهوه را پرورش دهند. البته صبر کلمبیایی ها به این پنج سال محدود نمی شود و مطمئناً زمان زیادی طول کشیده تا کلمبیا در سطح جهانی به آن جایگاه برسد. کلمبیا در سال 1835 صادرات قهوه به خارج از کشور را آغاز کرد. در آن سال ها حدود 2500 کیسه قهوه به ایالات متحده صادر کرد و پس از تقریباً 40 سال این تعداد به 170000 کیسه افزایش یافت. سرانجام در سال 1992 صادرات قهوه به 17 میلیون کیسه رسید که کلمبیا را به این سمت سوق داد.

دلیل خاص بودن قهوه کلمبیایی در جهان

کلمبیا با ویتنام به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ قهوه و برزیل در صدر جدول، عنوان با کیفیت ترین قهوه جهان را در اختیار دارد و از این نظر از سایر کشورهای تولیدکننده پیشی می گیرد. یکی از دلایل خاص بودن قهوه در کلمبیا، آب و هوای منحصر به فرد این منطقه است. درختان قهوه و دانه های قهوه برای رشد به سه عامل مهم نیاز دارند: آب، خاک و دمای مناسب که کلمبیا دارای این سه عامل مهم است. این کشور به دلیل تنوع زیستی فراوان، دارای سه عامل اصلی یعنی خاک غنی، آب و هوای مناسب و بارندگی کافی است. درخت قهوه بسیار حساس است و برای رشد نیاز به شرایط خاصی دارد. همچنین در سمت راست خط استوا قرار دارد که به معنای گرمای ثابت در تمام ماه های سال در کلمبیا است و این گرما در بین درختان قهوه محبوب است. در تمامی مناطق کشور ابر وجود دارد که نشان از بارندگی کافی و آب فراوان دارد. موقعیت این کشور نیز در نقشه بسیار خاص است و مرکز بین سه منطقه جنگل های بارانی آمازون، اقیانوس آرام و کارائیب است که شرایط خاصی برای رشد همه گیاهان دارد.

طعم و شکل دانه های قهوه کلمبیایی

با توجه به مکان ها و روش های مختلف پرورش قهوه، جای تعجب نیست که کلمبیا طعم های شگفت انگیز و منحصر به فردی از قهوه دارد. تغییر در عواملی مانند ارتفاع، میزان نور، رطوبت محیط و دما تاثیر بسزایی در تولید قهوه کلمبیایی با طعمی منحصر به فرد و متفاوت دارد. دوستداران قهوه کلمبیایی طعم این قهوه را متعادل توصیف می کنند. دانه های قهوه در این قسمت اندازه متوسط ​​و ابریشمی و بسیار تمیز هستند. این قهوه ها دارای سطوح اسیدی متوسط ​​به بالا هستند و به همین دلیل رنگ زیبا و روشنی دارند.

مناطق بزرگ کشت قهوه در کلمبیا

یکی از بزرگترین مناطق کشت قهوه در کلمبیا رشته کوه های آند است که دارای شیب های وسیع و مناسبی برای کشت قهوه است. این رشته کوه با طبیعت زیبای خود به سه قسمت وسیع تقسیم می شود. این سه بخش با توجه به ویژگی های توپوگرافی، نیاز درخت قهوه را برآورده می کند و رشد بهتر آن را تضمین می کند.

سانتاندر و سانتا مارتا

در قسمت شمالی این دو منطقه یعنی سانتاندر و سانتا مارتا دمای هوا بیشتر از سایر مناطق و همچنین در ارتفاعات کم است که منجر به افزایش طعم و عطر قهوه می شود. برای افرادی که به قهوه های خوش طعم و معطر علاقه دارند، قهوه تولید شده در این منطقه برای آنها مناسب است.

Quandio، Calda و Antioch

محصولاتی که در این سه بخش رشد می کنند دارای عطر و طعم قوی هستند و به همین دلیل در جهان بسیار معروف هستند. البته مقداری از این شهرت را به خاطر خاصیت اسیدی اش به دست آورد. سه منطقه Quandio، Calda و Antokuya به عنوان مناطق کمربند قهوه شناخته می شوند.

ویلا، Nervino و Cauca

این سه منطقه در جنوب کلمبیا قهوه با اسید بالا تولید می کنند. دلیل اسیدی بودن قهوه در این مناطق، کشت آنها در ارتفاعات است. افرادی که قهوه تلخ را دوست ندارند، قهوه کاشته شده در این منطقه برای آنها مناسب است. آنها می توانند طعم مورد علاقه خود را از این قهوه بو داده تیره دریافت کنند.

محبوب در قهوه کلمبیا

در کلمبیا نوع قهوه ای که همیشه کشت می شود عربیکا است. انواع دیگر قهوه به دلیل مصرف کم در این کشور کشت نمی شود. در واقع قهوه کلمبیایی با طعم بی نظیر قهوه عربیکا در این منطقه شناخته شده است. دن کاترا نوعی قهوه عربیکا با منشأ برزیلی است که منشأ آن کلمبیا است. این قهوه به دلیل اسیدی بودن یکی از بهترین ها در محیط به حساب می آید و در بین کسانی که به دنبال طعمی نرم و جذاب هستند محبوبیت دارد.

جنبه توریستی مزارع قهوه در کلمبیا

در سال 2011، کلمبیا به عنوان میراث جهانی قهوه شناخته شد. این کشور به دلیل داشتن بزرگترین مزارع قهوه با چشم انداز منحصر به فرد چنین نام مستعاری را به دست آورده است. در واقع هویت این کشور مزارع قهوه در آن است. کلمبیا حدود 2.2 میلیون مزرعه قهوه دارد. مردم از سراسر جهان برای بازدید از مزارع قهوه به کلمبیا سفر می کنند تا بتوانند از قهوه تازه این کشور لذت ببرند. اما با شیوع ویروس کرونا در سال 2020، گردشگران نتوانستند به این کشور سفر کنند و در نتیجه اقتصاد کشور آسیب دید.

منبع: https://farsibeauty.com/tag/coffee

دیدگاهتان را بنویسید