ریحان بنفش با سرطان مبارزه می کند


تست دمای طبیعت

یکی از محبوب ترین سبزیجات در بین همه مردم ریحان است، بنابراین کمتر کسی این سبزی معطر را دوست ندارد. گفته می شود ریحان بنفش باعث ایجاد سرطان به خصوص سرطان پروستات در مردان و سرطان سینه در زنان می شود. به همین دلیل کشت این سبزی در اروپا و آمریکا ممنوع است و کشت آن محدود به آسیاست. در زیر اطلاعاتی در مورد خواص ریحان بنفش و عملکرد آن در سرطان ارائه خواهیم داد.

مروری بر ظاهر و ساختار ریحان

ریحان (ریحان) گیاهی یک ساله از تیره نعناع است که در فارسی به آن «شاهسپرم»، «شهسپرگم» و نازبو نیز می گویند. ریحان گیاهی است حساس به سرما که در خاک های مرطوب با زهکشی مناسب در آفتاب کامل و هوای گرم به خوبی رشد می کند و به خشکی مقاوم نیست. با توجه به توانایی بالای ریحان در جذب سدیم و پتاسیم، نیاز ریحان به فراوانی پتاس گزارش شده است. برگ های معطر آن را به صورت خام مصرف می کنند و از لعاب سیاه دانه برای نرم شدن دست ها استفاده می کنند. ریحان در دو نوع سبز و بنفش موجود است. این سبزی بیشتر به عنوان سبزی استفاده می شود.

ریحان حاوی کربوهیدرات، فیبر، چربی، پروتئین، ویتامین های B، C، A، K، E، کلسیم، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است.

ریحان سبز در برابر سرطان
ریحان سبز در برابر سرطان

ماهیت و خواص ریحان بنفش ریحان بنفش

  • خاصیت گرم و خشکی دارد.
  • ریحان بنفش تقریبا تمام خواص ریحان سبز را دارد. هر دو نوع ریحان تأثیر ویژه ای روی سیستم عصبی دارند.
  • دستگاه گوارش را تقویت می کند.
  • در مطالعات اخیر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی به ویژه در سرطان سینه برای انواع ریحان به ویژه ریحان بنفش مشخص شده است.
  • اسانس این گیاه عمدتاً حاوی ترکیباتی از خانواده فنیل پروپانوئیدها است که در درمان بیماری هایی مانند سردرد، اسهال، سرفه، زگیل، کرم روده و نارسایی کلیه مفید است.
  • ریحان بنفش محرک قوای جنسی است و حافظه را تقویت می کند.
  • آب برگ های بنفش ریحان از آزار نیش حشرات می کاهد.
  • بوی ریحان برای تسکین سردرد گرم مزاجان و مسافران بسیار مفید است.
  • در برابر دمیدن
  • ضدعفونی کننده کرم و روده
  • بهبود دهنده شیر مادر
  • ضد میکروبی و ضد قارچ
  • ضد تومور
  • مقررات
  • گیج کننده
  • ضد تب
  • عرق کرده
  • آرامش بخش و خواب آور
  • شفا دهنده میگرن
  • شفا دهنده فلج
  • سرماخوردگی را برطرف می کند
  • حرارت بدن را کاهش می دهد
  • در برونشیت و ورم معده موثر است
  • التهاب طحال را بهبود می بخشد
  • بوی سیر و پیاز را از دهان پاک می کند.

خواص آنتی اکسیدانی ریحان بنفش

آنتی اکسیدان ها در پیشگیری از بیماری های دژنراتیو مانند بیماری های قلبی عروقی، روان رنجوری، سرطان و اختلالات استرس اکسیداتیو بسیار موثر هستند. عصاره آبی ریحان دارای فعالیت آنتی اکسیدانی خوبی است.

همچنین بررسی ها نشان می دهد که این گیاه خواص ضد باکتریایی قابل توجهی دارد و به همین دلیل می توان از آن در صنایع غذایی و دارویی استفاده کرد. اخیراً به دلیل اثرات مفید آنتی اکسیدان ها به ویژه آنتی اکسیدان های طبیعی در درمان و پیشگیری از بیماری ها، علاقه به یافتن آنتی اکسیدان های طبیعی از منابع گیاهی افزایش یافته است.

مطالعات روی گیاهان دارویی نشان می دهد که اکثر آنها دارای فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی هستند. ترکیبات به دست آمده از گیاه ریحان با توجه به تغییرات شیمیایی، رنگ برگ و گل، عطر و منشاء گیاهان، طیف وسیع و متنوعی از ترکیبات شیمیایی را نشان می دهد.

اجزای اصلی این ترکیبات عبارتند از: لینالول، متیلکاویکول، سیترال، اوژنول، سینئول، ژرانیول، کافور و متیل سینامات. این گیاه در طب سنتی به عنوان ضد اسپاسم معده تجویز می شود. اما اخیراً از عصاره این گیاه به عنوان آنتی بیوتیک استفاده می شود. اسانس ریحان همچنین دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی است. ریحان دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است. آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در این گیاه می توانند از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کنند و در نتیجه با اکثر انواع سرطان مبارزه کنند.

ریحان سبز بنفش
ریحان سبز بنفش

طبیعت و خواص ضد سرطانی دانه ریحان

بسیاری از مردم به اشتباه دانه های شربتی و دانه ریحان را یکی می دانند در حالی که این دو کاملاً متفاوت هستند. رنگ دانه های ریحان سیاه تیره تر و بزرگتر از دانه های شربتی است. از دانه های ریحان می توان به صورت شربت یا چای با خواص درمانی مانند کاهش وزن، درمان سرفه، یبوست، سوء هاضمه و تب استفاده کرد.

دانه های ریحان حاوی فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان های زیادی هستند که از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند. در نتیجه خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. علاوه بر این، این دانه ها با تقویت سیستم ایمنی، رشد سلول های سرطانی را محدود می کنند.

ماهیت دانه های ریحان و سایر خواص

  • خلق و خوی او معتدل است.
  • شربت لعاب دار آن برای بهبود سرفه های خشک و نرم کننده گلو و حنجره توصیه می شود.
  • شربت دانه ریحان برای خنک کننده، مزاج و بهبود هضم نیز مفید است.
  • مصرف دانه ریحان برای رفع التهاب مجاری ادراری توصیه می شود.
  • دانه ریحان تقویت کننده قلب و مغز (قلب و مغز) است.
  • بافت دهان و معده را تقویت می کند و در طولانی مدت هضم غذا را بهبود می بخشد و بازگشت غذا به مری یا اسیدیته را کاهش می دهد.
  • طبع آن ملایم و پادزهر برخی سموم است و در گذشته برای درمان سوزاک، اسهال خونی و اسهال مزمن استفاده می شده است.

با توجه به آنچه گفتیم متوجه شدیم که شایعات پیرامون دو برادر ریحانی گرین و بنفش شایعه ای بیش نیست و این سبزیجات اثر ضد سرطانی موثری دارند.

تست دمای طبیعت

دیدگاهتان را بنویسید