طرز تهیه بستنی خانگی ساده و خوشمزه: ترفندهای آن


از آنجایی که اکثر بستنی های موجود در بازار از رنگ های مصنوعی و اسانس های مختلف تهیه می شوند، بهتر است این دسر را برای خود و فرزندانتان به صورت دستی در منزل تهیه کنید. در این قسمت جوان ایرانی طرز تهیه بستنی خانگی آسان را به طور کامل توضیح می دهیم.

طرز تهیه بستنی هندوانه

در این روزهای گرم تابستان هندوانه که میوه ای شیرین و آبدار است به راحتی در اکثر خانه ها پیدا می شود. با این میوه خوشمزه می توانید بستنی درست کنید.

عناصر

  • 1 عدد هندوانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نعنا اختیاری

ابتدا هندوانه را به قطعات خیلی ریز تقسیم کنید سپس شکر و نعنا و آبلیمو را به آن اضافه کنید. همه این مواد را در مخلوط کن یا همزن بریزید تا کاملا یکدست شود. اما اگر این وسایل را ندارید می توانید هندوانه را خیلی ریز خرد کنید و نعنا را هم بخورید. آب لیمو را بردارید و با شکر در ظرفی بریزید و با قاشق و همزن دستی آنها را کاملاً مخلوط کنید. سپس بستنی را در قالب مناسب بریزید و چوب بستنی را داخل آن قرار دهید و در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته و منجمد شود.

طرز تهیه بستنی با شیر

بعضی ها واقعا بستنی دوست دارند. پس بهتر است طرز تهیه آن را یاد بگیرید تا بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.

عناصر

  • شیر 1 لیوان
  • موز 1 عدد
  • شکر و مقدار لازم

می توانید به راحتی بستنی شیری خوشمزه درست کنید، ابتدا شکر را داخل شیر ریخته و کمی حرارت دهید تا حل شود. سپس بگذارید کاملا خنک شود. لیوان را با یخ بردارید و موز را داخل آن له کنید. چوب بستنی یا چوب بستنی را در ظرف قرار دهید و سپس شیر را اضافه کنید و چند ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند.

طرز تهیه بستنی کیوی

در انتخاب کیوی بسیار دقت کنید زیرا این میوه خوشمزه باید رسیده و آبدار باشد که اگر رسیده نباشد طعم بستنی شما خراب می شود.

عناصر

  • 6 تا 7 عدد کیوی نارس و آبدار
  • نصف لیوان شکر
  • 1 فنجان آب
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

برای تهیه بستنی کیوی ابتدا آن را پوره کنید. پوست کیوی را بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید و در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا پوره شود.

شربت قند هم درست کنید. بنابراین آب و شکر را روی اجاق می گذاریم تا بجوشد و کاملاً هم زده شود، سپس کنار می گذاریم تا خنک شود.

سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و 2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن ها اضافه کنید سپس مواد را در ظرف های مخصوص یخ یا ظرف کم عمق دیگری بریزید و در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند.

طرز تهیه بستنی میوه ای

برای تهیه این نوع بستنی می توانید از میوه های یخ زده استفاده کنید. اما مراقب باشید، 20 دقیقه قبل از شروع بستنی، میوه را از فریزر خارج کنید.

عناصر

  • میوه های منجمد مانند انگور 450 گرم
  • شکر 30 گرم
  • 1 لیموترش
  • یخ بزرگ 6 عدد
  • در صورت تمایل نعنا برای تزیین

ابتدا شکر را با حدود 30 میلی لیتر آب مخلوط کرده و روی اجاق بگذارید تا شکر کاملا حل شود. بگذارید خنک شود تا بتوانید آن را با مواد دیگر مخلوط کنید. میوه یخ زده را با شربت شکری که درست کردید مخلوط کنید. سپس آن را در قالب یخ بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

بستنی خوشمزه در خانه درست کنید:

طرز تهیه بستنی خانگی

طرز تهیه بستنی توت فرنگی

یخ توت فرنگی رنگ و طعم فوق العاده ای دارد و طرفداران خود را دارد.

عناصر

  • 1 فنجان آب
  • 170 گرم شکر
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 3 فنجان توت فرنگی

برای تهیه فراست توت فرنگی، آب، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود. سپس 3 فنجان توت فرنگی را در مخلوط کن بریزید و این شربت را اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. سپس آن را در ظرف مخصوص در فریزر قرار دهید. حتما هر 20 تا 30 دقیقه یکبار هم بزنید. می توانید مواد را تکه تکه در ظرف بریزید تا لعاب کریستالی به دست آید، بستگی به ذائقه شما دارد.

طرز تهیه بستنی لیمویی

دوستان عزیز مجله جوان ایرانی باید بدانید که یخ لیمو طعم ترش دارد. اگر ترش دوست دارید حتما از خوردنش لذت خواهید برد.

عناصر

  • 3 فنجان آب
  • شکر 1 لیوان
  • آب لیموی خانگی 1 قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو رنده شده 1 قاشق غذاخوری

برای تهیه یخ لیمو مانند سایر بستنی ها ابتدا آب، آبلیمو و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود. سپس پوست لیمو رنده شده را به آن اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید و با آبلیموی خانگی مخلوط کنید. سپس آن را در قالب بستنی بریزید و در فریزر قرار دهید و اگر چوب بستنی ندارید می توانید یک قاشق غذاخوری بریزید.

میزان اسیدی و شیرینی یخ کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه بستنی گیلاس

کسانی که طرفدار طعم های ترش هستند، فراست گیلاس را بیشتر دوست دارند و از آن لذت می برند.

عناصر

  • 3 فنجان گیلاس منجمد و بدون هسته
  • شکر 1 لیوان
  • آب انگور یک سوم فنجان
  • نصف قاشق غذاخوری نمک

برای تهیه بستنی آلبالو ابتدا هسته آن را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. سپس مواد دیگر مانند نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. مرحله بعدی این است که مخلوط را در قالب چوبی بستنی بریزید و بگذارید یخ بزند.

مضرات بستنی برای کودکان

هنگام تهیه بستنی یا تنقلات بازاری، از مارک استاندارد بودن آن اطمینان حاصل کنید، در غیر این صورت سلامت کودک شما در خطر است. از آنجایی که هوا در فصل تابستان گرم است و مردم به سرعت به دنبال یک نوشیدنی با طراوت هستند، معمولاً به لوگوی استاندارد توجه نمی کنند. در صورت نیاز به دقت والدین، دستورالعمل تهیه آن را نیز مطالعه کنید تا از مواد نگهدارنده و شیرین کننده های مصنوعی غیرمجاز استفاده نشود. برای آرامش خاطر می توانید این نوشیدنی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

در واقع انتخاب نوع بستنی به روحیه افراد بستگی دارد. افرادی که طعم ترش دارند معمولا بستنی های با طعم گیلاس، تمشک و تمشک زیاد دوست دارند. اما از طرف دیگر، افرادی که دندان شیرین دارند مانند بستنی گیلاس، هلو یا هندوانه می‌توانند.

آخرین کلمه

در این قسمت جوان ایرانی سعی کرده ایم طرز تهیه بستنی را به ساده ترین شکل ممکن به شما بگوییم. اما در تابستان نیز می توانید از اسموتی، موهیتو و سایر نوشیدنی های با طراوت لذت ببرید.

اگر نوع دیگری از بستنی خانگی را در خانه درست کرده اید و رضایت خود را اعلام کرده اید، می توانید پیام خود را در قسمت نظرات بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید