طرز تهیه خوشمزه ترین مرغ شکم پر + پای و پنکه


شکم مرغ

مرغ شکم پر یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که کمتر کسی از آن امتناع می کند. مرغ شکم پر غذای راحتی است، اما چند ترفند وجود دارد که اگر آنها را رعایت کنید، می توانید یک غذای خوشمزه را جلوی مهمانان خود قرار دهید.

مواد لازم برای مرغ شکم پر

مرغ: یک عدد

سبزیجات معطر شامل جعفری، سیر، نعناع و پونه کوهی: 200 گرم

پیاز: 2 عدد متوسط

گردوی خرد شده: نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

رب انیسون: 5 قاشق غذاخوری

بربری: 2 قاشق غذاخوری

زعفران آب پز: یک قاشق غذاخوری

نصف قاشق غذاخوری دارچین

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. در این مدت سبزیجات معطر ریز خرد شده را به پیاز اضافه کرده و سرخ می کنند. این کار را تا زمانی ادامه دهید که آب سبزیجات کشیده شود و رنگ آن تغییر کند.

در این مرحله گردوی آسیاب شده را با سیر و زرشک و زعفران آب شده به سبزی اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا پوره گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

حالا به سراغ مرغ می رویم و آن را تمیز می کنیم، به هیچ وجه پوست مرغ را جدا نکنید. بقیه سیرها را رنده کنید و نمک و فلفل و دارچین را به آن اضافه کنید و مرغ را از داخل و خارج بمالید تا کاملا مزه دار شود.

شکم مرغ

حالا مواد سبزی را داخل شکم مرغ می ریزیم و پاهای مرغ را با نخ محکم می بندیم. در قابلمه ای به اندازه مرغ یک فنجان آب بریزید و مرغ را در قابلمه قرار دهید تا بپزد، دو ساعت صبر کنید تا بپزد و مرغ را سرخ کنید، در این مدت یک بار جای مرغ را عوض کنید.

هنر مرغ شکم پر

اگر می خواهید مرغتان طعم فوق العاده ای پیدا کند، زعفران دم کرده و کره آب شده را مخلوط کرده و روی پوست مرغ بمالید.

مرغ را همیشه در قابلمه در سمت سینه قرار دهید تا پوست آن از بین نرود.

به هیچ عنوان پوست مرغ را جدا نکنید.

سبزی مخلوط را می توانید به جای تریبون بعد از پخت برای مرغ سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید