طرز تهیه کلم ترش فوری خوشمزه مرحله به مرحله


همانطور که می دانید کلم قرمز سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین K و ویتامین C است. بسیاری از افراد کلم ترش را به عنوان غذای جانبی دوست دارند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کلم ترش فوری را از یک جوان ایرانی در این مقاله یاد بگیرید.

عناصر:

  • کلم قرمز متوسط
  • یک لیوان سرکه
  • 2 قاشق غذاخوری نمک دریا
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • یک لیمو
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • سیر 2 حبه

ابتدا برگ های کلم را جدا کرده و با آب سرد خوب بشویید و چند ساعت در آبکش بگذارید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم و با آبلیمو مخلوط می کنیم.

سرکه را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس شکر و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس سیر و کلم قرمز را اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

حتما درب شیشه را با پوشش فریزر محکم ببندید تا هوا از آن خارج نشود. مطمئن شوید که نور خورشید هرگز به ترشی نتابد زیرا آن را خراب می کند.

اگرچه این ترشی بعد از یک ساعت قابل خوردن است، اما بهتر است 24 ساعت صبر کنید تا رنگ و طعم آن بهتر شود.

برای طعم بیشتر می توانید از فلفل قرمز، خردل، زیره، زنجبیل و رازیانه استفاده کنید. برای گرفتن رنگ بهتر می توانید به سرکه بالم لب اضافه کنید.

البته در روش سنتی می توانید مخلوط ترشی را به مدت دو هفته در شیشه نگهداری کنید و بعد از آن آماده مصرف است. اما باید آن را در یک رستوران یا به روش سریع در پنج دقیقه گرم کنید. مواظب باشید بیشتر از پنج دقیقه روی آتش نگذارید زیرا در این صورت ترشی بسیار نرم می شود و طعم جالبی نخواهد داشت.

طرز تهیه سریع و آسان ترشی بادمجان را در این مقاله بخوانید:

طرز تهیه بادمجان ترشی

خلاصه:

حتی افرادی که از انواع ترشی ها متنفر هستند، یک بار عاشق کلم ترش می شوند. این نوع ترشی بسیار خوش طعم و ترد است و همچنین رنگ و طعم بسیار مطبوعی دارد.

اگر قبلاً کلم قرمز ترشی درست کرده اید خوشحال می شویم در قسمت نظرات فرهای عکس برای ما و دیگر بینندگان جوان ایرانی تعریف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید