طرز پخت پوسته زرد تکنیک پخت پوسته زرد


روسری زرد

شله زرد یکی از دسرهای سنتی ایران است که هم سرد و هم گرم سرو می شود. شله زرد در ماه های محرم و رمضان طرفداران بیشتری دارد و به عنوان یکی از نذری های خوشمزه طبخ می شود.

منتظر دستور پخت صدف زرد خوشمزه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

برنج نیم دانه ایرانی: یک پیمانه

آب: 7 لیوان

شکر: یک و نیم پیمانه

گلاب: نیم پیمانه

کره: 100 گرم

بادام و پسته خرد شده: یک چهارم پیمانه

عصاره هل: یک قاشق غذاخوری

زعفران آب پز: نصف پیمانه

طرز تهیه پوسته زرد

ابتدا برنج را از شب قبل در یک کاسه بزرگ خیس کنید، آب آن دو بند انگشت بالاتر از برنج باشد و داخل برنج نمک نریزید.

همچنین خلال بادام و پسته را از شب قبل در کمی گلاب خیس کنید تا نرم و خوشبو شود. سپس برنج خیس خورده را با همان آب روی حرارت متوسط ​​می گذاریم و می گذاریم یک ساعت بپزد. سپس زعفران را اضافه کرده و یک ربع بعد شکر را به برنج اضافه کنید.

روسری زرد

سپس شکر را با برنج به مدت یک ربع می گذاریم تا بپزد.یادتان باشد هرگز بعد از شکر به شله ها زعفران اضافه نکنید چون اجازه نمی دهد شله ها رنگ زرد و عطر خوبی پیدا کنند.

بعد از این مدت خلال ها را با آب هل و گلاب و کره به پوسته اضافه می کنیم و بیست دقیقه می گذاریم بماند. سپس شعله را کم کنید و ظرف را یک ربع دیگر در ظرف بگذارید.

تکنیک پخت پوسته زرد

اگر پودر هل ندارید می توانید آن را از دستور حذف کنید.

به یاد داشته باشید که پوسته زرد بعد از سرد شدن سفت می شود پس آن را زیاد از روی حرارت نگیرید.

می توانید زعفران را از شب قبل به برنج خیس کرده اضافه کنید تا رنگ بیشتری بگیرد.

پس از افزودن شکر به برنج، کت زرد رقیق می شود، پس قبل از افزودن شکر به غلظت رنگ زرد توجه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید