طرز پخت کاچی ساده: مرحله به مرحله بسیار خوشمزه


کاچی یک دسر بسیار خوشمزه است که مورد علاقه مادران و مادربزرگ هاست. افراد ضعیف به خصوص در دوره های پریود یا بعد از زایمان یا در ماه رمضان از این دسر ساده ایرانی بهره مند می شوند زیرا بسیار انرژی زا و مقوی است. در این مطلب از جوانان ایرانی طرز تهیه کاچی را به روشی آسان به شما می گوییم.

طرز تهیه کاچی

پس از الک کردن آرد، آن را روی اجاق قرار دهید و تفت دهید. تفت دادن آرد به از بین بردن بوی خام آن کمک می کند. سپس کمی زردچوبه، روغن یا کره به آرد اضافه می کنیم. مواظب باشید زیاد تفت ندهید همین که آرد طلایی شد کافی است.

در ظرفی جداگانه آب، پودر هل و زعفران را با شکر مخلوط کنید. حالا آب و بقیه مواد را به آرد سرخ شده اضافه کنید و روی اجاق بگذارید و هم بزنید تا بجوشد. سپس کم می کنیم و می گذاریم 30 دقیقه بجوشد.

مراقب باشید در این مدت غرق نشوید. وقتی ده دقیقه تا آماده شدن باقی مانده است گلاب را اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر کاشی سرد شود، سخت تر و ضخیم تر می شود. برای تزیین می توانید از پودر پسته، دارچین یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.

تکنیک های آماده سازی کاچی

♦ به غلظت آن توجه ویژه ای داشته باشید تا نه خیلی سفت و نه شل باشد.

♦ توجه داشته باشید که افزودن آجیل به کاچی باعث سفت شدن آن می شود.

♦ اگرچه مقدار آرد سرخ شده به رنگ دلخواه بستگی دارد، اما مراقب باشید زیاد سرخ نشود.

♦ می توانید به جای کره از چربی حیوانی و به جای آب از شیر استفاده کنید.

♦ گیاهخواران کاچی زیادی مصرف می کنند و برایشان مناسب است. چنین افرادی می توانند به جای روغن حیوانی از چربی های مجاز استفاده کنند.

♦ ادویه مخصوص زیره، دارچین، پودر گشنیز، پودر زنجبیل، زردچوبه، فلفل سیاه، رازیانه، پودر هل و زردچوبه است.

♦ حتما آب را کم کم به آرد اضافه کنید تا گلوله و شل نشود.

♦ برای شیرین کردن کاچی می توانید به جای شکر از آب نبات آسیاب شده یا عسل استفاده کنید.

♦ اگر طعم زنجبیل را دوست دارید، نصف قاشق چایخوری زنجبیل را در کاچی بریزید، طعم بسیار خوبی خواهد داشت.

♦ می توانید به جای آرد گندم، آرد برنج را آسیاب کرده و سپس استفاده کنید.

♦ در صورت تمایل در پایان پخت کاچی می توانید دو یا سه قاشق آب پز زبان گاوی اضافه کنید.

♦ فراموش نکنید که صبر کنید تا لیوان داخل روغن بیفتد و رنگ آن براق شود.

♦ مراقب باشید که غلظت آن خیلی سفت یا شل نباشد.

♦ بهتر است کاچی ها را گرم مصرف کنید نه سرد.

♦ مواظب باشید آرد زیاد اضافه نکنید، در واقع آردی که برای کاچی استفاده می شود بسیار کمتر از حلوا است.

♦ بعضی ها در کاچی زردچوبه و نمک هم می ریزند، بستگی به ذائقه شما دارد، اما اگر طعم آن را دوست ندارید، می توانید آن را رها کنید و به جای آن از زعفران بیشتری در شربت استفاده کنید.

طرز تهیه شله زرد نذری را در این مطلب بخوانید:

طرز تهیه شله زرد نذری

خلاصه

کاشی بسیار مقوی است و دستورهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد که بهترین و ساده ترین روش آن را در این مطلب توسط یک جوان ایرانی ذکر کرده ایم.

اگر شما عزیزان تجربه تهیه این دسر خوشمزه را دارید لطفا در قسمت نظرات پیام خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید