مواد اولیه ظروف چینی چیست؟


چینی شاپ هومیت یکی از پرکاربردترین وسایل آشپزی است که بیش از هشت قرن است که تولید و تولید می شود و در این مدت اساس تولید آن ثابت مانده و تغییرات جزئی برای ارتقای کیفیت ایجاد شده است.

مردم بیشتر از این ظروف چینی حتی ظروف عقیق، از جمله سرویس 28 پارچه آرکوپال فروشگاه های هومیت از خاکی که از آن ساخته شده اند آگاه هستند، اما ممکن است نوع خاک و ترکیب آن را ندانند. با توجه به نحوه ساخت این ظروف باید از خاک رس، فلدسپات و سیلیس استفاده شود. یکی از مسائل مهمی که در ساخت این اقلام حائز اهمیت است میزان اختلاط این مواد با یکدیگر است که عموماً ظرف سازهای چینی میزان مواد را بر اساس نوع ظرفی که می سازند تغییر می دهند. در ادامه با طرز تهیه این ظروف و این سوال که کدام مواد اولیه ظروف چینی چیست؟ ما پرداخت می کنیم

مواد اولیه و مواد اولیه ظروف چینی چیست؟

ظروف چینی فروشگاه هومیت یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که از گذشته تا به امروز در طرح های مختلف تولید شده است. این ظروف از مواد خاصی ساخته شده اند که در ادامه بیشتر در مورد آن صحبت خواهیم کرد:

خاک رس

خاک رس مصرفی بسته به محل تهیه و استخراج، ناخالصی ها و ترکیبات مختلفی دارد و بر کیفیت محصول تأثیر می گذارد. با این حال، همه خاک‌ها در دماهای بسیار بالا و تحت گرمای شدید، شیشه‌ای می‌شوند.

فلدسپات

فلدسپات نوعی کانی است که ترکیبات آن شامل آلومینیوم، سیلیکات، سنگ چخماق و نوعی کوارتز سخت است. این ماده معدنی به عنوان یک شار در این فرآیند عمل می کند. شارها موادی هستند که دمای مورد نیاز برای حالت جوش را کاهش می دهند.

دی اکسید سیلیکون

ترکیبات سیلیکونی شامل اکسیژن و عنصر سیلیکون است که هر دو در پوسته زمین بسیار رایج هستند و اجزای اصلی سنگ ها هستند. سه شکل اصلی از خواص سیلیس، کوارتز، عقیق و خاک نیز استفاده از آن در ساخت ظروف برای تسهیل فرآیند پخت ظروف است و بخش مهمی از تشکیل و چسبندگی نهایی بدنه ظرف است. می توان گفت سیلیس در استحکام ظروف چینی نقش دارد.

توجه داشته باشید که با توجه به جزئیات نحوه ساخت ظروف چینی می توان علاوه بر این سه عنصر از عناصر، مواد معدنی و ترکیبات دیگری نیز استفاده کرد. برای مثال می توان از ترکیبات حاوی آلومینیوم و اکسیژن برای ایجاد استحکام بیشتر استفاده کرد و یا از موادی مانند استاتین که اثر قلیایی ضعیفی دارد در مخمر اولیه چینی استفاده کرد. استاتین ها به عنوان سنگ صابون نیز شناخته می شوند.

ویژگی های مهم پرسلن

قطعا کیفیت محصول برای اکثر مشتریان حرف اول را می زند، زیرا کیفیت همیشه در محصول حرف اول را می زند و محصولی که کیفیت خوبی داشته باشد به یک برند محبوب تبدیل می شود. از جمله ویژگی های مهم محصولات چینی مارک دار و با کیفیت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ظروف چینی بر خلاف کریستال در برابر حرارت مقاوم هستند.
  • در تماس با غذا به سرعت گرم نمی شوند.
  • این ظروف با تغییر دما نمی شکنند.
  • در ساخت این ظروف از مواد مضر استفاده نمی شود.
  • به طور کلی این ظروف بهترین گزینه برای سرو غذا و نوشیدنی هستند.
  • برای سلامتی شما مشکلی ایجاد نمی کنند.

مراحل ساخت ظروف چینی

در مقایسه با ظروف چینی طلایی ایران، ظروف چینی فروشگاهی هومیت در زندگی روزمره ما بسیار مفید و کاربردی بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است. مراحل تولید این ظروف به روش های مختلفی انجام می شود که در ادامه با یکی از آنها آشنا می شویم.

مواد اولیه را تهیه کنید

بعد از اینکه مواد اولیه زیر نظر سازنده با وزن مشخصی تهیه شد، لازم است یک سری مراحل آماده سازی دیگر طی شود. ابتدا باید مواد را با دقت بالایی خرد کرد و پس از خرد کردن، تصفیه انجام شود. پس از تصفیه و اطمینان از کاهش ناخالصی ها قبل از انجام هر کاری، مواد باید به خوبی مخلوط شوند. در این مرحله از انواع سنگ شکن، سنگ شکن، آسیاب یا آسیاب چکشی برای به دست آوردن ذرات نهایی به قطر 2.5 میلی متر استفاده می شود.

فرنی (خمیر) را آماده کنید

در این مرحله با توجه به روش تولید ظروف چینی، فرآیندهای جداگانه ای انجام می شود. اگر قالب گیری مرطوب انجام شود، خاک را با آب مخلوط کرده و سپس فیلتر مغناطیسی انجام می شود که آهن را از خمیر خارج می کند. اگر آهن موجود در خاک جذب نشود باعث قرمز شدن بدن و نامناسب شدن ظاهر آن می شود، بنابراین حذف آن ضروری است.

شکل دهی و قالب گیری ظروف چینی

قالب گیری کانتینری به چهار روش مختلف انجام می شود، قالب گیری پلاستیک نرم، قالب گیری پلاستیک سخت، قالب گیری فشاری و قالب گیری اسلاید.

اما باید در نظر داشته باشید که هر کدام از این روش ها برای ساخت ظروف مختلف است، مثلا برای ساخت قوری چینی قالب گیری پلاستیک سخت شاید بهتر باشد اما برای بشقاب کشویی مناسب تر است.

طرز پخت ظروف چینی

این مرحله پس از فرم دادن انجام می شود و خمیر فرم داده شده در معرض حرارت ملایم قرار می گیرد تا آب لایه بیرونی آن به تدریج تبخیر شود. دمای پایین، زمان پخت طولانی و در آخر ظرف نباید کاملا آماده باشد.

لعاب کاری

لعاب کاری یکی از مراحل مهم در ساخت ظروف چینی می باشد این مرحله نیاز به مواد جداگانه ای دارد که باید با آب مخلوط شوند. لعاب کاری با ابزار رنگ آمیزی، پاشیدن ملایم، غوطه ور کردن و یا حتی ریختن آهسته روی بدنه ظروف چینی انجام می شود.

شلیک نهایی

در این مرحله ظروف نیمه کاره و نیمه پخته و در عین حال لعاب دار در فرهای کوچک یا اتاقک های بزرگ پخت قرار می گیرند و با بالا رفتن دما به مرحله اصلی پخت می رسند. با خروج از این مرحله غذای چینی شما آماده ای.

فروشگاه چینی

همه ما می دانیم که ظروف چینی فروشگاه هومیت از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در زندگی ما کاربرد فراوانی دارد و به عنوان یکی از مهم ترین لوازم آشپزخانه به شمار می رود. شرکت هومیت با آدرس اینترنتی https://homate.ir با بیش از ده سال سابقه و شعب مختلف در سراسر ایران می تواند محصولی با کیفیت در اختیار شما قرار دهد و نیازهای شما را در این زمینه برطرف کند.

دیدگاهتان را بنویسید