یک پیک نیک آسان برای ایرانی ها و یک غذای کامل با پنیر کلم کبابی


پنیر کلم کبابی

ما ایرانی ها با استفاده از هر فرصتی به عنوان «میهمان نواز»، «مردم پیک نیک» و «علاقمند به کوه و طبیعت» شناخته می شویم.

با گذشت دو روز از تعطیلات، یا حتی زمانی که آخر هفته است، سیل اتومبیل ها که به طبیعت، کوه ها و دشت ها سرازیر می شوند کاملاً مشهود است.

در این میان البته بین تعطیلات یا به قول خارجی ها آخر هفته ما ایرانی ها و مثلا مردم آمریکا یا برخی کشورهای دیگر تفاوت هایی وجود دارد. این تفاوت در طرز تهیه غذا برای پیک نیک یا جشن است.

از قدیم الایام رسم بر این بوده که خانم خانه دار خانواده غذای خانگی درست کند، حتی کرم سبزی یکی از بازدیدکنندگان همیشگی این مجموعه بود و در روزهای تعطیل و گذراندن ساعاتی تفریح ​​و سرگرمی در فضای باز برای خانواده غذا تهیه می کرد. .

مناسبت هایی مانند سیزده به در که بسیار با ایرانیان پیوند خورده است، یادآور اهمیت فرهنگ پیک نیک و گذراندن وقت در طبیعت و فضای باز در طول تاریخ معاصر ایران است.

البته با گذشت زمان تغییراتی در طرز تهیه پیک نیک و تعطیلات ایجاد شد. ساده‌سازی غذاهای پیک‌نیک و دسترسی آسان به غذا، مرغ کبابی را در پیک‌نیک‌های ایرانی سال‌ها به یک فرهنگ و رسم رایج و رایج تبدیل کرد.

این فرهنگ چنان گسترش یافت که در ادبیات عامه به اشکال مختلف حتی در قالب طنز و شوخی رواج یافت.

اصطلاح «جوج زاده» که یکی از اصطلاحات فرهنگ عامه طبقه متوسط ​​ایران (به ویژه گویش تهرانی) است که در علم زبان شناسی به آن عامیانه می گویند، یکی از نشانه های فرهنگ زبانی ماست. مردم.

حتما تا به حال آخر هفته ها بین مردهای خانواده برای برنامه ریزی یک پیک نیک مکالمه یا پیام هایی از این دست داشته اید: «جمعه بریم جوجه؟» من جای خوبی را می شناسم که خیلی خوب است و…

وجود یک اصطلاح با مشتقات آن در زبان تود و ورود به حوزه لغوی کوچه و بازار نشان از فراگیر بودن این رفتار است که بر اساس آن جمله یا اصطلاحی رواج پیدا می کند.

ذکر مطالب فوق مقدمه ای بر این مطلب است که برای ما ایرانی ها پیک نیک یک روزه یا جمع های خانوادگی و سفرهای خانوادگی یک فرهنگ فراگیر است و همانطور که گفتیم با گذشت زمان ملزومات این پیک نیک ها تبدیل شده است. ساده تر و حذف کار اضافی زنان در خانواده تغییر کرد.

بدین ترتیب مرغ کوبیده و سیخ به عنوان مواد اصلی پیک نیک جای غذاهای شلوغ و سختی چون آبگوشت، سبزی، خورش قرقاول و مانند آن را گرفت.

این بدان معنی بود که مردان بیشتر درگیر تفریحات پیک نیک در پیک نیک های خانوادگی میزبانان بودند تا مشقت بار پختن و حمل ظروف و ظروف و بعد از آن شستن و صیقل دادن.

طبیعی است که این تغییر در تفکر فرهنگی مردان خانواده با سهولت کار زنان به فال نیک گرفته شود و از آن به عنوان بهبود نگاه زنان یاد شود.

خوشبختانه غذاهایی مانند مرغ، کباب، مکعب و چنجه و این گونه های جدید که جایگزین غذاهای خانگی شد به گونه ای بود که پخت و پز کاملا به مردان سپرده شد. با گذشت زمان آویزان کردن به تف و ایستادن در کنار یک کباب پز یا کباب مخصوص و تهیه غذای پیک نیک تبدیل به یک عمل مردانه شده است.

نشان دهنده رفاه و آسایش زنان در پیک نیک های ایرانی بود. کافی بود چای درست کنند و تخم مرغ بشکنند یا گپ بزنند.

خوشبختانه نوشیدنی های سنتی خانگی با اینکه بسیار خوب بودند، اما از شربت داگ، دوشاب و سرکنگ بین به انواع نوشیدنی های رنگارنگ صنعتی و پر کاربرد تبدیل شده بودند و حالا سهولت در پیک نیک یکی از اصول اصلی شده است.

هالومی یا پنیر کلم کبابی انقلابی دیگر در پیک نیک های ایرانی است

با پیشرفت تکنولوژی و دانش تولید و تحویل غذا، شرکت های تولیدی گام های موثری در زمینه ایجاد تنوع غذایی در سفره پیک نیک ایرانیان برداشته اند تا این سفره رنگارنگ شود و مرغ کسل کننده و مرغ شکم پر روزهای طبیعت تکرار نشود. و همچنین ارزش های غذایی بیشتر را برای مردم به ارمغان بیاورد.

این محصولات بسیار ساده تر، مغذی تر و استفاده آسان تر شدند و بدین ترتیب فصل جدیدی در فرهنگ پیک نیک ایرانیان گشوده شد.

پنیر حلومی کبابی که یکی از محصولات غیر معمول و «جهانی» بود، توسط شرکت مبتکر کاله تولید و راهی بازار مصرف شد. محصولی که نام آن به خودی خود نشان دهنده ویژگی مصرف کننده اصلی آن است. پنیری سفت و فشرده که به راحتی کباب می شود و به دلیل درجه ذوب بالایی که دارد می توان آن را به سیخ کشیده و کبابی کرد و مانند مرغ خورد.

اما پنیر کلم کبابی که به نام حلومی نیز شناخته می شود، دارای تفاوت ها و تمایزات منحصر به فردی است که با مرغ های فرآوری شده و خمیرهای امروزی که با گوشت های ضعیف تهیه می شوند بسیار متفاوت است.

پنیر کلم کبابی سرشار از عناصر کمیاب، ویتامین‌ها، مواد معدنی و ده‌ها ماده سلامت‌بخش و نشاط‌آور است که می‌تواند به شاهکاری در فرهنگ پیک‌نیک ایرانی تبدیل شود و در کمترین زمان جای مرغ و خمیر را بگیرد.

طعم شگفت انگیز و رنگ طلایی بی نظیر پنیر کبابی به قدری چشم نواز و دلنشین است که اگر تجربه خوردن آن را در یک روز خوب تابستانی یا خنک پاییزی ندارید، می توانید این بار آن را به عنوان سورپرایز به مهمانان خود تقدیم کنید.

البته پنیر کبابی در تمام دنیا شهرت زیادی دارد و کشورهای پیشرفته یکی از مصرف کنندگان اصلی آن هستند و رایج ترین روش مصرف آن کباب یا کباب است که یک پیک نیک یک روزه یا یک تعطیلات چند روزه را به خاطره ای فراموش نشدنی تبدیل می کند. .

این بار که در پیک نیک خود پنیر کلم حلومی کبابی را امتحان می کنید، حتما باید توپ والیبال یا فوتبال همراه خود داشته باشید، این مقوی مانند غذاهای سنتی قبلی شما را تنبل نمی کند. فوتبال دستی یا والیبال حتما بعد از ناهار لازم است!

هالومی یا پنیر کلم کبابی ساده، سریع، بی دردسر و خاص است

وقتی صحبت از پیک نیک می شود، پنیر کلم کبابی دارای ویژگی هایی است که هیچ محصول یا غذای دیگری نمی تواند با آن رقابت کند. علاوه بر اینکه سرشار از مواد مغذی است بدون اینکه شما را سیر کند، ساده ترین غذای ممکن برای تولید یا پیک نیک است. شما نه به جعبه یخ نیاز دارید، نه به آماده سازی ابتدایی و خوابیدن در پیاز و این جور چیزها.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که بسته های کافی پنیر کلم کبابی را از یک سوپرمارکت معتبر خریداری کنید یا از یکی از صدها فروشگاه اینترنتی که آن را می فروشند سفارش دهید. همین.بسته به نوع سفر بسته های پنیر کبابی را در کیف یا کوله پشتی خود قرار دهید و وقتی آماده استفاده شد آن را باز کرده و به قطعات مساوی تقسیم کنید و به دلخواه رشته کنید و با حرارت زیاد سرخ کنید. توده ای از ثروت منحصر به فرد

اگر اولین بار است که قطعاً از توصیفات همه کسانی که برای اولین بار این محصول متفاوت را امتحان کرده اند شگفت زده خواهید شد. اما به یاد داشته باشید که سادگی و استفاده بدون دردسر آن نکته بسیار مهمی است که سفر یا پیک نیک شما را به یک پروسه فوق العاده و آسان تبدیل می کند.

به نظر می رسد به زودی پنیر حلومی کبابی نه تنها سفره های مردم در خانه، پیک نیک و مسافرت ها را اشغال خواهد کرد، بلکه به عنوان یک اصلاح جدید در فرهنگ غذایی ایرانیان.

دیدگاهتان را بنویسید