17 نکته طلایی برای خرید و مصرف شیرینی و آجیل در نوروز


تست دمای طبیعت

آجیل نوروزی، آجیل و شیرینی های گیاهی که مخصوص عید و تعطیلات هستند دارای کالری و چربی زیادی هستند که در صورت عدم رعایت طرح مصرف و زیاده روی در مصرف به دلیل کاهش تحرک باعث ایجاد خلط غلیظ، سوء هاضمه و مشکلات (مشکلات گوارشی) می شود. ، اضافه وزن و …) در افرادی که مصرف می کنند اتفاق می افتد، بنابراین انتخاب خرید و تعادل را در مصرف عید نوروز فراموش نکنید و نکات زیر را فراموش نکنید:

۴ نکته طلایی برای خرید آجیل و آجیل نوروزی

البته این پست با کمی تأخیر منتشر شد چون شما اکثر آجیل های نوروزی خود را خریداری کرده اید. دانستن سایر نکات به خصوص نقاط مصرف بی معنی نیست:

  1. سعی کنید آجیل و تنقلاتی که نمک و رنگ دارند نخرید، خیلی براق و تف هستند، بیشتر از باقی مانده های سال های قبل هستند که برای جذابیت بیشتر و از دست دادن طعم بدشان رنگ و نمک می زنند.
  2. تا حد امکان از خرید آجیل و آجیل بهم ریخته خودداری کنید، زیرا این خرده ها سالم نیستند و آجیل هایی که مدت زیادی از آن مانده اند، خاصیت غذایی خود را از دست می دهند و اگر یکی از آنها کپک زده باشد، مثلاً. ، می تواند هر فردی را مبتلا کند و منجر به تنگی نفس و نفخ و غیره شود.
  3. سعی کنید آجیل و آجیل نوروزی را با پوست بخرید (در صورت لزوم از پوست جدا کنید) یا خام و بدون نمک و رنگ بخرید و فقط دانه ها را خودتان نمک بزنید و کمی تف کنید.
4 نکته مهم هنگام خرید آجیل
4 نکته مهم برای خرید آجیل نوروزی

13 نکته طلایی برای خوردن کیک و آجیل در نوروز

وقت آن است که توصیه های مصرف را رعایت کنید:

  • از پرخوری با آجیل، شیرینی و تنقلات، چای و میوه خودداری کنید.
  • علاوه بر آجیل می توان از انجیر خشک، هلو یا زردآلو، کشمش، برگ های خشک میوه مانند سیب و خرمالو (هر سه به هضم غذا کمک می کند) برای سرو استفاده کرد و شیرینی های مصنوعی را تا حد امکان محدود کرد.
  • فاصله بین مصرف میوه و آجیل باید حداقل 2 تا 3 ساعت باشد.
  • بهتر است از شیرینی های ریز، خشک و کم کالری مانند نان برنجی و نخودچی به مقدار کم استفاده کنید.
  • آجیل هایی مانند بادام، پسته و فندق را در حد اعتدال مصرف کنید.
  • نرم ترین و بهترین مغزها بادام است به شرطی که در حد اعتدال مصرف شود و خام نباشد (مفید برای همه مزاج ها به ویژه کودکان و سالمندان).
  • مصرف زیاد بادام هندی و بادام زمینی باعث ایجاد خلط غلیظ و افزایش چربی خون می شود.
  • بهتر است از یک نوع آجیل در رژیم غذایی استفاده شود، مثلاً فقط پسته یا فقط بادام و اسب به مقدار مناسب (برای جلوگیری از سوء هاضمه)

مثلاً اگر پشت سر هم به مهمانی می روید، فقط یک یا دو بادام بخورید و در کنار آن یک سیب بخورید. اگر مزاج بسیار گرم و خشکی دارید می توانید از میوه هایی مانند پرتقال یا خیار یا کیوی و غیره استفاده کنید.

13 نکته طلایی برای خوردن کیک و آجیل در نوروز
13 نکته طلایی برای خوردن کیک و آجیل در نوروز
  • کیک ها و خوراکی های خشک باید با روکش مناسب پوشانده شوند تا به گرد و غبار آلوده نشوند.
  • بهتر است از آجیل بو داده و نمکی بخصوص اگر فشار خون یا بیماری کلیوی دارید خودداری کنید و آجیل خام بپزید.
  • تا حد امکان گردو نخورید یا به تنهایی نخورید، به خصوص اگر مدتی است که از پوست خارج شده باشد.
  • افراد گرم مزاج بیشتر از آجیل و شیرینی و شکلات از میوه استفاده می کنند.
  • با خود مقداری عرق نعنا بنوشید و اگر با تنقلات و آجیل دچار سوء هاضمه هستید، مقداری از آن را امتحان کنید.

امیدواریم این نکات برای شما مفید و مفید واقع شود. برای آشنایی با خواص و مضرات آجیل و آجیل در عید نوروز این پست را بخوانید.

منبع:

تست دمای طبیعت

دیدگاهتان را بنویسید