6 دلیل برای اینکه هر میوه ای را در فصلش بخوریم!


تست دمای طبیعت

لطفا هر میوه ای در فصل خودش خورده میشه باید بپرسید چرا؟ امروزه با توجه به پیشرفت های صورت گرفته در کشاورزی، اکثر میوه ها و سبزیجات در تمام فصول سال مانند توت فرنگی، گوجه فرنگی، انگور و … در تابستان موجود است. نوع مزرعه و در زمستان نوع گلخانه در دسترس هستند. نکته مهم این است که چرا تا زمانی که میوه و سبزیجات فصلی وجود دارد از محصولات گلخانه ای، انباری، کنسرو و خشک استفاده کنیم؟ در این پست دلایلی را بیان می کنیم که چرا می گویند هر میوه ای را در فصلش می خورید! چیه پس به ما بپیوندید

هر میوه ای در فصلش! چرا؟

1) گلخانه هستند!

میوه هایی که اغلب در فصل هایی غیر از فصل به بازار عرضه می شوند معمولاً میوه های گلخانه ای و گلخانه ای هستند:

  • ارزش غذایی کمتری دارند (ویتامین C و ترکیبات فنلی کمتری دارند).
  • آنها نور مستقیم خورشید را دریافت نمی کنند و در بسیاری از مواد مغذی کمبود دارند.
تفاوت محصولات فصلی و غیر فصلی
تفاوت محصولات فصلی و غیر فصلی

2) طعم واقعی ندارند!

محصولات و میوه های فصلی اغلب برای نگهداری و تحویل در فصول مختلف یا برای تحویل به مکان های دور افتاده نارس چیده می شوند و فرصتی برای بدست آوردن ارزش غذایی، طعم و طعم واقعی خود ندارند.

3) خواص و ارزش غذایی آنها در حال تغییر است!

نوع خاص نگهداری میوه ها در خارج از فصل (نگهداری طولانی مدت، دمای زیر صفر، تزریق CO2 به محیط غذایی و …) باعث کاهش خواص، کیفیت و ارزش غذایی اولیه می شود و باعث ویتامین های محلول در آب می شود. به خصوص ویتامین C در میوه ها آسیب می بیند.

4) حاوی مواد نگهدارنده مضر!

گاهی اوقات از مواد نگهدارنده مانند پارافین برای نگهداری طولانی مدت و افزایش طول عمر میوه برای تحویل در سایر فصول سال استفاده می شود که شکل طبیعی میوه را از بین می برد، کیفیت میوه را کاهش می دهد و همچنین باعث ایجاد یک سری مواد شیمیایی مضر می شود. به بدن اضافه شود.

هر میوه ای در فصلش!
هر میوه ای در فصلش!

5) با طبیعت بدن سازگار نیست!

مثلاً فردی که دارای خصوصیات گوارشی سرد است، وقتی در فصل سرد سال از محصولاتی استفاده می کند که در این فصل رشد نمی کنند و طبع سردی دارند، مانند توت فرنگی، گیلاس، هندوانه، خیار، گوجه فرنگی، دچار حالت تهوع می شود. درد . .

میوه های هر فصل دارای خواص سازگار با آن فصل هستند، به عنوان مثال:

  • میوه های حاوی ویتامین C در فصل پاییز و زمستان که احتمال سرماخوردگی شما بیشتر است، بهترین است.
  • یا میوه های آبدار در تابستان بیشتر و بهتر می رسند.
  • در ضمن بهتر است هر میوه در فصل جداگانه خود جذب و جذب شود.

6) قیمت بالایی داشته باشید!

محصولات و میوه های غیر فصلی معمولاً قیمت بالایی دارند، در حالی که میوه های فصلی به دلیل فراوانی و فصلی بودن، قیمت پایین تری دارند و متعادل ترند.

نتیجه

تا جایی که می توانید از میوه های فصلی استفاده کنید که دارای بالاترین ارزش غذایی هستند و این موضوع را برای کودکان، نوجوانان و سالمندان جدی تر بگیرید. از آنجایی که دارای حداکثر ویتامین هستند، فاقد هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده هستند، طعم و کیفیت خوبی دارند، ماندگاری بیشتری دارند و دیرتر از میوه های انباری، گلخانه ها، میوه های یخ زده و … خراب می شوند.

هر فصل در فصلش میوه بخورید
هر فصل در فصلش میوه بخورید

نتایجی که اظهار شده

این مشکل زمانی آشکارتر می شود که به این نکته توجه کنیم که مصرف میوه در فصل آن نیازی به مواد نگهدارنده، پوشش میوه و نگهداری طولانی مدت در انبار و نگهداری در یخچال نخواهد داشت و به طور طبیعی مصرف مواد شیمیایی را کاهش می دهد. میوه های فصل

از سوی دیگر، عدم استفاده از سازه‌های ذخیره‌سازی و سیستم‌های ذخیره‌سازی مانند تجهیزات برودتی و مصرف، مصرف انرژی، سوخت و انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهد، انباری محصول درازمدت که مطابق با روش‌های دوستدار محیط زیست تولید می‌شود.

خداوند متعال فصول و میوه های هر فصل را به گونه ای قرار داده است که هر فصل، غذای مورد نیاز آن فصل را به همراه داشته باشد. پس با هوس های ما نظم طبیعت را به هم نزنید.

منبع:

با تشکر از دکتر فرنوش فلاحت

تست دمای طبیعت

دیدگاهتان را بنویسید